نتایج امتحانات نهایی پایه دوازدهم به زودی اعلام می‌شود | برگزاری امتحانات جبرانی در شهریور تشکیل کارگروه ویژه برای مدیریت چالش‌های آموزشی ناشی از جنگ ۱۲ روزه اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ تیر ۱۴۰۴) برخورد با تعطیلی بدون مجوز داروخانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه ضرورت اقدامات اورژانسی در مواقع گرمازدگی رئیس شورای شهر تهران: شهروندانی که منازل آن‌ها تخریب شده موقتا اسکان داده شدند تاریخ جدید برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی ۱۴۰۴ اعلام شد بمباران شیمیایی سردشت، آغاز ناجوانمردانه ذبح انسانیت در جنگ آخرین مهلت ثبت‌نام و تغییرات بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اعلام شد حقوق بازنشستگان صندوق لشکری بانک سپه کامل واریز شد (۸ تیرماه ۱۴۰۴) ثبت‌نام کتب درسی پایه‌های ورودی آغاز شد (۸ تیر ۱۴۰۴) احیای هویت تاریخی مشهد با واسطه‌گری مکتب بافت اطلاعیه تأمین‌ اجتماعی درخصوص لزوم ثبت تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر بازمانده تا دهم تیرماه ۱۴۰۴ طرح ترافیک در پایتخت از فردا (دوشنبه، ۹ تیرماه ۱۴۰۴) اجرا می‌شود کلاهبرداری با آگهی‌های تکمیل یا خرید سابقه بیمه‌ تأمین‌اجتماعی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود آسیب مرمت‌های غیرحرفه‌ای به پل ساسانی ازسرگیری پرواز‌های ترکیه به ایران از فردا (دوشنبه، ۹ تیر ۱۴۰۴) بیانیه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تولد نوزاد ۶ کیلویی در مشهد (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم چرا عینک آفتابی ارزان برای کودکان خوب نیست؟ تهیه فهرست قرمز آثار تاریخی در ایران ضروری است راه‌اندازی بزرگ‌ترین تصفیه‌خانه پساب صنعتی در جنوب کشور تکذیب شایعه بسته بودن مرز‌های هوایی کشور مهار آتش‌سوزی منطقه «بان‌سر» مهران پس از ۱۲ ساعت «زرشک» گنجینه‌ای سرخ با خواص شگفت‌انگیز سخنگوی قوه‌قضائیه: در حمله اسرائیل به زندان اوین، ۷۱ نفر شهید شدند انجام ۱۴۳ مورد بازرسی از مراکز طب سنتی و مکمل | ۶ مرکز غیرمجاز در مشهد پلمب شد اجرای طرح آمایش امید با هدف تحقق موضوع جوانی و افزایش جمعیت در خراسان رضوی
سرخط خبرها

زمان تائید نهایی لایحه رتبه‌بندی معلمان مشخص شد | حقوق‌ها چقدر افزایش می‌یابد؟

  • کد خبر: ۸۹۹۳۱
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۹
زمان تائید نهایی لایحه رتبه‌بندی معلمان مشخص شد | حقوق‌ها چقدر افزایش می‌یابد؟
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در جدیدترین اظهارات خود درباره لایحه رتبه‌بندی معلمان می‌گوید: «فرهنگیان تا دو هفته آینده منتظر تائید نهایی لایحه رتبه‌بندی معلمان در مجلس باشند.»

به گزارش شهرآرانیوز، یک نماینده مجلس با اشاره به افزایش سه تا پنج میلیون تومانی حقوق معمان با اجرای لایحه رتبه‌بندی معلمان، می‌گوید: «فرهنگیان تا دو هفته دیگر منتظر تائید نهایی لایحه رتبه‌بندی معلمان در مجلس باشند.»

کمبود بودجه برای اجرایی شدن لایحه رتبه‌بندی معلمان

دولت با اختصاص رقم ۲۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای لایحه رتبه‌بندی معلمان موافقت کرده بود. اما طولی نکشید که نایب رئیس مجلس از کمبود بودجه برای اجرای این لایحه خبر داد. یکی می‌گوید دولت در تلاش برای بازپس گرفتن لایحه رتبه‌بندی معلمان است و آن یکی می‌گوید مجلس آن را تصویب می‌کند.

لایحه رتبه‌بندی معلمان سال‌هاست که در بند اما و اگر است. حالا هم بعد از وعده بررسی نهایی در صحن علنی مجلس، نیکزاد، نایب رئیس مجلس گفته تأمین اعتبار آن با مشکلاتی روبه‌رو شده به طوری که سازمان برنامه و بودجه به صراحت اعلام کرده که در تأمین منابع، تنگناهای مالی وجود دارد.

کشمکش بر سر اجرای لایحه رتبه‌بندی معلمان در حالی است که بنابر گفته جعفر قادری، عضو کمیسون برنامه و بودجه، حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه ۱۴۰۰ است.

تائید نهایی لایحه رتبه‌بندی تا دو هفته دیگر

علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره اظهارات نیکزاد درباره بازپس‌گیری لایحه رتبه‌بندی معلمان به تجارت‌نیوز می‌گوید: «دولت تاکنون چنین درخواستی نداشته است. دولت هم گفته باشد لایحه در مجلس بالای ۹۵ درصد رای آورده است. رئیسی هم این لایحه را پس نمی‌گیرد چون از مدافعان لایحه رتبه‌بندی معلمان است.»

او می‌گوید: «لایحه رتبه‌بندی معلمان ۷ ماده است که سه ماده آن بررسی شده. چهار ماده دیگر از این لایحه یا در چهارشنبه هفته جاری در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد یا یکشنبه هفته آینده. بنابراین فرهنگیان تا دو هفته آینده منتظر تائید نهایی لایحه رتبه‌بندی معلمان باشند.»

حقوق معلمان چقدر افزایش می‌یابد؟

آنطور که رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس می‌گوید حقوق معلمان با اجرایی شدن لایحه رتبه‌بندی معلمان حداقل سه میلیون تومان و حداکثر پنج میلیون تومان افزایش پیدا می‌کند.

منادی سفیدان می‌گوید: «سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده ۲۵ هزار میلیارد تومان بودجه برای این لایحه در نظر گرفته است.»

او پیش از این درباره افزایش حقوق معلمان به تسنیم گفته بود اگر فردی استاد معلم شود ۷۰ درصد افزایش حقوق خواهد داشت و به ترتیب در رتبه‌های بعدی ۶۰ درصد، ۴۵ درصد و در پایین‌ترین رتبه ۲۵ درصد افزایش حقوق خواهند داشت.

با وجود اظهارات منادی سفیدان، به نظر می‌رسد کمبود بودجه برای اجرایی شدن این لایحه هنوز مورد مناقشه است. قالیباف، رئیس مجلس نیز روز گذشته در این مورد گفت: «لایحه رتبه بندی معلمان تصویب می‌شود منتها باید مشکل بار مالی آن رفع شود.»

لایحه رتبه‌بندی از چه زمانی برای معلمان اعمال می‌شود؟

سال‌هاست که صحبت از لایحه رتبه‌بندی معلمان است اما اگر در مجلس نهایی شود چه زمانی برای فرهنگیان اعمال می‌شود؟ مجید نصیرایی، نماینده مجلس در این مورد به تجارت‌نیوز می‌گوید: «فرهنگیان بدانند این لایحه هر زمان نهایی و تصویب شود، از ابتدای ۶ ماهه دوم سال جاری برای تمام مشمولان لایحه اعمال می‌شود.»

او می‌گوید: «این لایحه تصویب می‌شود و فرهنگیان از این نظر نگران نباشند. سازمان برنامه و بودجه نیز برای تامین منابع باید مدیریت کند تا این لایحه اجرایی شود.»

بر اساس لایحه رتبه‌بندی معلمان هر فردی که پست معلمی در کشور دارد، رتبه‌بندی می‌شود. در این صورت معلمان در پنج گروه با نام‌های معلم پایه، معلم ارشد، معلم خبره، معلم سرآمد و استاد معلم رتبه بندی می‌شوند. همچنین بر مبنای این لایحه حقوق معلمان بر اساس سطح کیفی کار آنها تعیین می‌شود.

پیش از این بارها برخی از معلمان در اعتراض به اجرایی نشدن لایحه رتبه‌بندی معلمان و مشکلات معیشتی در شهرهای مختلف اعتراض کرده بودند. اما بحث بر سر تامین منابع برای اجرایی شدن این لایحه است. همچنان که قرار بود از ابتدای سال جاری اجرایی شود و به دلیل تامین نشدن منابع صورت نگرفت.

منبع: تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->